SÅLER KOMBINERET MED UNDERSØGELSE

JEG LAVER SÅLER FRA SIDAS, FØR VAR SIDAS KENDT UNDER NAVNET COMFORMABLE. JEG ÆNDRER HELE TIDEN MIT UDVALG OG HAR MERE END 22 FORSKELLIGE GRUNDSÅLER. DERUDOVER BYGGER SELV VIDERE PÅ DEM UDFRA HVAD DIT BEHOV ER. DETTE ER BÅDE TIL DINE PRIVATE SKO, VANDRESTØVLER, DINE ARBEJDSSKO ELLER TIL DINE SKISTØVLER.


FØRSTE GANG BLIVER DU UNDERSØGT GRUNDIGT OG AFSPÆNDT EFTER BEHOV. DEREFTER ANVISER JEG, HVAD JEG MENER ER RIGTIGT FOR DIG. SÅ ANVISER JEG ØVELSER OG SÆTTER I VÆRK.


PRISERNE STARTER VED 400 KR OG SLUTTER VED 1600 KR. JEG SÆLGER ALTID DET SOM DÆKKER DIT BEHOV SÅ OFTEST KOSTER DET 400-500 KR FOR EN AF DE 3 GRUNDTYPER SOM FAKTISK DÆKKER DE FLESTES BEHOV.


DEM SOM SKAL HAVE EN SÅL, DER IKKE KOMMER UNDER DE GENERELLE SÅLER KOMMER OFTEST TIL AT BETALE 700-900 KR MEN KAN KOMME HELT OP PÅ 1400 KR.


JEG LAVER IØVRIGT FIRMAAFTELER SPØRG HVORDAN.


JEG HAR STOR ERFARING MED IDRÆTSUDØVERE SENEST HER EN DEL FODBOLDSPILLERE OPDAGET STOR FORSKEL PÅ DERES SPIL NÅR DE HAR VÆRET I MINE HÆNDER

VEJLEDNING OM SKI SKISTØVLER ELLER ALPINT GENERELT

SKISTØVLER :

STÅR DU OG SKAL KØBE SKISTØVLER SÅ ER DET EN JUNGLE, JEG HAR KOMPETENCERNE OG UDSTYRET TIL AT TILPASSE OG FINDE DE RETTE STØVLER TIL DIG. JEG OVERSÆLGER IKKE MEN I SAMRÅD MED DIG FINDER VI DET BEDSTE TIL DIT BEHOV. 


ALPINSKI :

MANGLER DU SKI SÅ KIGGER JEG PÅ DIN STATUR HØRER HVILKE FORTÆLLINGER DU HAR OM DIN FORETRUKNE FORM FOR SKILØB SÅ KIGGER JEG LIDT VÆGT OG FORESLÅR DIG, HVAD DER ER GODT FOR DIG. SÅ DU FÅR DE BEDSTE SKIOPLEVELSER FREMOVER.

JEG LAVER ET SÆRLIGT TILBUD OG DEREFTER BESTILLES SKIEN OG SENDES DIREKTE TIL DIG.


ANDET ?

SKAL DU HAVE ANDET KIGGER VI PÅ DET OG JEG GIVER ET TILBUD


HVORFOR HANDLE HOS MIG ?

JEG HAR MERE END 350 UGER PÅ SKI BAG MIG SOM PROFESSIONEL OG SOM EN AF DE FÅ HAR JEG EN LIVSTIDSLICENS SOM UNDERVISER I FRANKRIG (LPS) JEG ER SELV PÅ SKI 3-6 UGER ÅRLIGT, ENTEN MED ROSKILDE SKIKLUB, SAS SKIKLUB ELLER PÅ EGEN HÅND MED FAMILIE ELLER MED KUNDER . SOM FULD PSI I DEN DANSKE SKISKOLE OG SOM TIDLIGERE UNDERVISER PÅ TEKNIKKURSER BÅDE I HINTERTUX OG I HEMSEDAL ER DER MASSER AF VIDEN GEMT. JEG ER FRA 1965 UDDANNET PÆDAGOG OG MEGET MERE. VIGTIGT FOR MIG ER AT BÅDE DU OG JEG ER TILFREDSE MED DET SAMARBEJDE DET ER AT FINDE DET RETTE UDSTYR UDEN DU FØLER DIG SNYDT OG JEG SAMTIDIG FÅR BETALT DEN TID JEG LÆGGER I AT GØRE MIT BEDSTE FOR DIG.

BINDEVÆVSBEHANDLING / BINDEVÆVSMASSAGE

MINE ERFARINGER MED, HVAD DER LYKKES, SPÆNDER FRA, DISKOSFORSKYDNING I NAKKEN, SKÆVT BÆKKEN, GANGPROBLEMER, STIVE TÆER , RYG OG SKULDER PROBLEMER OSV. 


JEG FÅR FØLGENDE RESPONS FRA KLIENTER; 

MIN KROP FØLES LETTERE, OG SIDEN SIDST HAR JEG IKKE TAGET SMERTESTILLENDE PILLER.

MIN NAKKE ER LØSNET HELT VILDT OP OG JEG KAN KIGGE OP I LOFTET UDEN SMERTER.

JEG HAR SIPELTHEN SOVET SÅ GODT I NAT, JEG VÅGNEDE OG VAR FRISK OG UDHVILET OG DET ER JEG ALDRIG.

BEHANDLINGEN HAR VÆRET GOD OG DER HAR IKKE VÆRET SMERTER SIDEN, SÅ VI HÅBER DET HOLDER

SAMTALER..... RÅDGIVNING TIL AT FINDE DIN VEJ....

Samtaler tilbydes ! Går du og venter på en tid hos psykologen ?
Har du fået angst, er du under pres i skolen, på jobbet eller i privaten og kan ikke finde vej lige nu !

Book din samtale, så ser vi om der er kemi mellem os, vi kan bygge videre på.

Hvad er en samtale ?
Strukturen er en løbende proces, hvor der kan komme lidt følelser i spil. Du er centrum i samtalen og jeg samler op løbende på fælles synlige notater som fremad ejes af dig. De kan hænges op som huskere, der kan bygges videre på dem og nye beslutninger om hvordan du vil være og ses i denne verden vokser fra gang til gang.

Opstarts samtale 30-60 minutter
Derefter 1 eller 5 sessions af 45-60 minutter varighed, efter aftale og behov ! Tilbuddet hedder Normalpris på samtale er 500 Kr. (opstartsrabat 40% rabat, så du betaler 300 Kr. for opstart ) hvis du vil fortsætte koster det enten 500 Kr. pr samtale eller du tilbydes 5 samtaler for 2150 Kr. Skulle der ønskes mere laves ny aftale ! Normalpris på en samtale er 500 pr gang.

Hvorfor vælge mig ?
Jeg har uddannet mig som både Mentor og Coach, Pædagog og har arbejdet inde for både folkeskoleområdet og specialområdet, hvor jeg har erfaret, at jeg kan noget særligt, med især unge mænd fra 15-20 år. Jeg har desuden taget level 1 af Bodynamic uddannelsen, som er en kropslig psykoterapeutisk uddannelse. Den har jeg bygget videre på med en igangværende Bindevævsterapeut uddannelse. Derudover er jeg meget mere end det ! Tidligere har jeg været leder af en SFO i 8 år og taget Diplom i ledelse og jeg har et rummeligt menneskesyn.

Book en tid i mit bookingsystem online eller sms på 30684998 så finder jeg tid til dig. Er du under 18 år skal du have en forældre/værge med første gang. Jeg ser frem til at hjælpe dig !
Bh Michael