Hvorfor bruge aktiv krop & Sind

Man kan sige, at jeg er en slags 10 hovedet drage, som dyrker sine interesser for krop, sind og sport.

Mit hovedfokus er at du får den bedste vejledning / behandling / finder det bedste udstyr, der passer til dit behov og niveau. Jeg er konstant afsøgende for hvad der kan hjælpe og derfor under uddannelse løbende og bruger mit alsidige netværk til at undersøge hvad der kan gøres hvis jeg skulle være i tvivl.


Hvad er Bindevævsbehandling ?

Det er en relativ blid behandlingsform, hvor man nærmest smelter det hårde væv, der har været spændt længe. I behandlingen er det både triggerpunkter og blid bindevævsmassage som kan indgå i behandlingen.

September 2023 er der sat punktum for denne uddannelse, hvor også ALT (ansigtsløftningsteknik) er en del af uddannelsen. Jeg har desuden taget organmassage kursus, som er nyt modul i den nye uddannelse, så jeg er helt opdateret. Især ALT bruger jeg på stressede kunder som oftes kommer helt ned i dyb ro under behandlingen. Men det hele starter med en undersøgelse, hvor jeg både bruger teknologi via 2 typer scannere og en ren kropslig undersøgelse.

Hvorfor skal du få behandling ?

Mange oplever en lethed, et større velvære og føler sig mere mobil efter behandling.

Nogle minimerer eller slipper deres medicin.

Der er mange ting der kan hjælpes mod, hvis man er modtagelig. Jeg har sågar hørt at nogle der får afspændt deres Psoas kan mindste eller fjerne smerter ved samleje.


Når man får fjernet den spændthed i Psoas der kan være så kan de sågar i nogle tilfælde forbedrer deres muligheder for at blive gravide. (dette har jeg dog ikke erfaret selv endnu, men har lært behandlingsformen).


Der er ikke den muskulære/ senemæssige udfordring jeg ikke er klar på, men jeg ved endnu ikke alt.


Derfor vil jeg fremadrettet søge viden og du vil som min klient være en vigtig brik ved at dele dine oplevelser med mig, din feedback er essentiel.